1)كيس مكرونه اقلام .
2)1/2 كيلو لحمه معصج بالبصله وملعقه صلصه .
3)كيلو و1/2 لبن
4)3 ملاعق دقيق .
5)3 ملاعق سمن .
6)4 بيضه .
7)ملح وفلفل اسود وبهارات .(حسب الحاجه)يعني تظبطوها .
طريقه التحضير :
تسلق المكرونه فى ماء كثير مع وضع ملح وملعقه زيت مهما كانت المكرونه جيده لازم الزيت علشان متعجنش
بعد ما تستوى تصفى فى المصفى وتغسل بالماء البارد
وبعد كده نعمل البشاميل
نضع السمن ونضع الدقيق نحمره وبعد كده نحط اللبن مع التقليب باستمرار حتي يصبح كالكريمه ونسيبه لما يبرد نضع جزء من البيض والفلفل الاسود والملح حسب الحاجه برده
ونضعه علي المكرونه وبعد كده بنحط طبقه من المكرونه وطبقه من اللحمه المعصجه وبعد كده مره تانيه طبقه من المكرونه ونضع باقي البيض علي الوش وده كله في الصينيه طبعا
.وحطوها في الفرن وخدوا بالكوا لتتحرق منكم ويلا بالهنا ليكوا